• Login
psihologul muzical, adrian berinde

Adrian Berinde la Psihologul muzical (ediția 741 – 10.12.2016)

/ 0

Emisiunea debutează cu aniversări: Mick Jagger, tată la 73 de ani și album nou cu The Rolling Stones, Daniela Vlădescu (născută pe 10.12.).

A revenit în studio Adrian Berinde, compozitor, interpret, pictor, textier, adesea producător. Un album nou, care va apărea în ianuarie 2017, a fost prezentat în avanpremieră aproape integral. Un frumos cadou de Crăciun din partea lui Adrian pentru ascultătorii noștri. Albumul Arcan de compoziții semnate de Norbert Kovacs și Adrian Berinde, dar și de colaborări deosebite cu Teodora „Tess” Sântean, Vizi Imre, Teodora Calagiu, Mircea Baniciu la voci, la instrumente apar Paula Seling (fluier) Demeter Laszlo (basistul de la byron), Jimi El Laco (vioară, chitară) Mihai Sorohan (trompetă), Rebeca Adam (violoncel) și Kovacs Szilard (fluier la piesa titulară, Arcan). Producția semnată de Norbert Kovacs a fost apreciată de toată lumea. Mesajele au ajuns la cifre record și datorită unei postări inedite pe pagina emisiunii. Au fost peste 830 de mesaje, reacții! Adrian Berinde ne-a mai propus și piese cu Gloria Estefan, Barclay James Harvest, Oliver Shanti ș.a. Versiurile piese „E iarnă și-ți cânt” interpretată de Mircea Baniciu îi aparțin tot lui Adrian Berinde.

Numărul mare de mesaje este justificat și de cele două teme lansate în timpul nopții: 1. Dorință pentru Moș Crăciun și 2. Piese de ne mai difuzat la radio. Agenda pop-rock include piese cu Tavares, compoziție Titel Popovici dedicată lui Sile Dinicu, Commodores, Rod Stewart, Țapinarii, Bruce Hornsby, Daniel Iancu, noutăți cu Pink Martini, Tiziano Ferro, Norah Jones, Skunk Anansie, Bon Jovi, Mike Oldfield ș.a.

Topul Sentimental a revenit textierilor noștri cei mai votați. Pe primele locuri s-au situat 1. Alexandru Andrieș, 2. Florian Pittiș, 3. I. Gyuri Pascu.

Citiți articolul integral, câteva dintre mesajele primite în timpul emisiunii (au fost peste 800) și capturile audio  aici : http://andreipartos.ro/adrian-berinde-la-psihologul-muzical-editia-741-10-12-2016/

    Lasă un comentariu